Dader gezocht van mishandeling op de Oudestraat

Dader gezocht van mishandeling op de Oudestraat

Op zondag 4 december 2022 heeft er in het centrum van Kampen een mishandeling plaatsgevonden. Op de Oudestraat, ter hoogte van de Buitenhaven, werd het slachtoffer belaagd door een jongen. De politie wil graag weten wie de dader is en vraagt om hulp.

De 24-jarige man uit Kampen stond na het stappen nog even na te praten met een vriend toen er een jongen samen met een andere jongen op hem af kwam lopen. De jongen begon tegen het slachtoffer te schreeuwen dat hij ‘normaal moest doen’. Ondanks dat het slachtoffer de jongeman tot kalmte probeerde te manen, begon hij op hem in te slaan. Ook de andere jongen deelde enkele harde klappen uit. Zelfs toen het slachtoffer op de grond lag kreeg hij nog een paar harde trappen te verduren.

Ondertussen belde de vriend van het slachtoffer de politie. Uiteindelijk wist de andere jongen zijn vriend tegen te houden en liepen ze samen weg. Daarna fietsten ze weg in de richting van de Noordweg.

Na de mishandeling is het slachtoffer naar het ziekenhuis gegaan. Daar bleek dat zijn vinger gekneusd was. Hij kon ook een week niet werken vanwege hoofdpijn.

De politie wil heel graag weten wie deze twee jongens zijn. Misschien komen ze uit de buurt.

Contact
Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070.

Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *