Brand bij recyclingbedrijf op het industrieterrein in kampen.

Brand bij recyclingbedrijf op het industrieterrein in kampen.
Foto © Marco Westendorp

Dinsdagmorgen om 4.36 uur is de brandweer uitgerukt voor een middelbrand bij een recyclingbedrijf in Kampen. Er is gelijk opgeschaald naar middelbrand, waarna de korpsen IJsselmuiden, Kampen en een tankwagen van Hattem zijn opgeroepen.

Eenmaal ter plaatse bleek de brand in een container met afval te zijn. Deze stond in de hal en is eruit gehaald waarna de brand eenvoudig kon worden afgeblust. Hierdoor was het vuur snel onder controle waardoor inzet van de vele brandweer voertuigen niet nodig was en werd er snel afgeschaald tot “kleine brand”.

De nog ter plaatse brandweer Kampen heeft het vuur geblust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *