Modelvliegclub Cumulus organiseert spannende dag voor luchtvaartliefhebbers

Modelvliegclub Cumulus organiseert spannende dag voor luchtvaartliefhebbers

Modelvliegclub Cumulus uit Kampen organiseert op 3 juni a.s. een spannende open dag voor luchtvaartliefhebbers. Het evenement, dat plaatsvindt op hun clubterrein, belooft een fantastische gelegenheid te worden om kennis te maken met verschillende vormen van modelvliegen, waaronder zweefvliegen, motorvliegen en electrovliegen.

De open dag van modelvliegclub Cumulus is bedoeld om geïnteresseerden een unieke ervaring te bieden en hen de gelegenheid te geven de wereld van modelvliegen van dichtbij te verkennen. Het evenement zal plaatsvinden op het ruime terrein van de club, dat speciaal is ingericht voor verschillende soorten vliegactiviteiten.

Een van de hoogtepunten van de open dag is het zweefvliegen. Bezoekers zullen getuige zijn van indrukwekkende zweefvluchten, waarbij de modelvliegtuigen elegant door de lucht glijden zonder gebruik te maken van motoren. Het is een spectaculair gezicht om deze zweefvliegtuigen te zien stijgen en dalen op de thermische luchtstromen.

Naast het zweefvliegen zal er ook aandacht worden besteed aan het motorvliegen. Modelvliegtuigen uitgerust met krachtige motoren zullen opstijgen en snelle en wendbare manoeuvres uitvoeren in de lucht. De ervaren piloten van modelvliegclub Cumulus zullen hun vaardigheden tonen en het publiek versteld doen staan met hun precisie en controle over de vliegtuigen.

Bovendien zal er op de open dag van Cumulus ook gevlogen worden met elektrisch aangedreven modelvliegtuigen welke vanwege hun milieuvriendelijkheid en stille werking steeds populairder worden. Bezoekers krijgen de gelegenheid om deze innovatieve vliegtuigen in actie te zien en meer te weten te komen over de technologieën achter het electrovliegen.

De open dag van modelvliegclub Cumulus belooft een dag vol avontuur, plezier en fascinatie te worden. Het evenement is toegankelijk voor alle leeftijden en iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Dus noteer 3 juni in je agenda en maak je klaar om te genieten van het prachtige schouwspel van zweefvliegen, motorvliegen en electrovliegen bij modelvliegclub Cumulus in Kampen!

Kijk voor meer informatie op mvc-cumulus.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *