Praat mee over veilig wonen en werken in Kampen

Praat mee over veilig wonen en werken in Kampen

Een Kampen waarin het niet alleen prettig maar ook veilig wonen en werken is. Dat vinden we belangrijk. Om hier in de toekomst stappen in te kunnen zetten start de gemeente Kampen binnenkort met het project Veilig Kampen.

Burgemeester Sander de Rouwe nodigt alle inwoners van de gemeente Kampen uit om, aan de start van dit project, mee te komen praten en denken over de veiligheid in de gemeente. “Samen met u kijken we naar wat er al heel goed gaat en denken we na over wat er nog beter kan. Hoe kunnen we als gemeente en inwoners samen zorgen voor een veilig Kampen.”

Daarom organiseert de gem. Kampen twee inwonersavonden rondom het thema veiligheid. Tijdens deze bijeenkomsten vertellen inwoners over hun ideeën om hun eigen buurt of dorp (een beetje) veiliger te maken. Vervolgens is er gelegenheid om, deels aan de hand van stellingen, met elkaar door te praten. Burgemeester de Rouwe: “De avonden gaan vooral over veiligheid in de wijken en op straat. Veiligheid in het verkeer is deze keer minder aan de orde.”

De eerste avond is op woensdag 14 juni, deze speciaal voor inwoners en ondernemers van de dorpen in de gemeente Kampen (IJsselmuiden, Zalk, Wilsum, Kamperveen, Mastenbroek ’s-Heerenbroek en Grafhorst). De tweede avond is op maandag 10 juli, deze is speciaal voor inwoners en ondernemers van de stad Kampen. Beide avonden vinden plaats in het Stadhuis, beginnen om 20.00 uur en duren ruim een uur.

Meld u aan
Aanmelden voor de avond van 14 juni kan tot en met woensdag 7 juni. Aanmelden voor de avond van 10 juli kan tot en met maandag 3 juli. Vergeet niet te vermelden voor welke avond u zich opgeeft. Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden? Dat kan via het mailadres: veiligkampen@kampen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *