Brandweer rukt uit voor rook in woning aan de Oostzeestraat

Brandweer rukt uit voor rook in woning aan de Oostzeestraat

Zaterdagmiddag is de brandweer tegen 15:15u uitgerukt voor een brandgerucht aan de Oostzeestraat in Kampen. De hulpdiensten werden gealarmeerd door alerte buren die de rookmelder af hoorden gaan en de woning vol rook zagen staan. Gelukkig wisten zij tijdig de hulpdiensten te alarmeren om erger te voorkomen. Bij aankomst bleek de woning inderdaad vol rook te staan.

De bewoners waren op het moment van de melding niet thuis. De oorzaak van de rookontwikkeling bleek een pannetje op het vuur te zijn. De brandweer heeft de brand snel geblust en heeft vervolgens de woning geventileerd om de rook uit de woning te laten verdwijnen. Dankzij het snelle handelen van de buren en de brandweer is erger voorkomen en is de schade beperkt gebleven.

Foto’s © KampenLive / Marco Westendorp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *