Voorjaarsschoonmaakactie in Kamper binnenstad

Voorjaarsschoonmaakactie in Kamper binnenstad

Op 15 mei gaat de Binnenstad Ondernemers Kampen (BOK) een voorjaarsschoonmaakactie organiseren in de binnenstad van Kampen. Tijdens deze actie zullen de binnenstadondernemers tussen 9.00- 10.30 uur zwerfafval opruimen en zo de leefbaarheid van de stad vergroten. De BOK wil met deze actie laten zien hoe belangrijk samenwerking en betrokkenheid zijn om de stad zwerfvuilvrij te houden.

Voorzitter Michiel de Groot van de BOK vertelt over de goede samenwerking met de gemeente Kampen en over de aanpak van zwerfafval in de stad. Er is een speciale werkgroep opgericht om zwerfafval aan te pakken en deze actie is een eerste aanzet om de binnenstad zwerfvrij te maken en te houden. Binnenstadsmanager Leo Hoksbergen is enthousiast over de actie en hoopt dat deze de betrokkenheid en bewustwording voor een schone stad bij ondernemers en inwoners zal vergroten.

De gemeente Kampen verleent medewerking en support aan de actie en zal deelnemers voorzien van hulpmiddelen zoals prikkers, vuilniszakken en hesjes. Iedereen is welkom om deel te nemen aan de voorjaarsschoonmaakactie binnenstad Kampen. De BOK roept dan ook alle inwoners en ondernemers in het centrum van Kampen op om mee te doen aan de actie.

Als u meer informatie wilt of wilt deelnemen aan de voorjaarsschoonmaakactie binnenstad Kampen, kunt u contact opnemen met de heer Hoksbergen via l.hoksbergen@kampenpartners.nl. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de binnenstad van Kampen schoon en leefbaar blijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *