De Kamper Straatparade, nog even nagenieten (foto’s)

De Kamper Straatparade, nog even nagenieten (foto’s)

Op Koningsdag (donderdag 27 april 2023) vond weer de Straatparade plaats. Om 18:45 uur begon deze parade, waarbij demuziekkorpsen zich presenteerden met muziek en dans. Tijdens de optocht konden toeschouwers genieten van de fanfares, showbands en harmonieorkesten, van jong tot oud en van traditie tot toekomst. 

De route van de Straatparade begon op de Nieuwe Markt en vervolgde zich via de Burgwal, Geerstraat, Oudestraat en Botervatsteeg om uiteindelijk terug te keren bij de Burgwal. Het was een prachtige avond vol muziek en feestelijkheid in de straten van de Kamper binnenstad.

Foto’s Ewald Pikkert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *