Automobilist vliegt uit de bocht aan Bovenhavenstraat

Automobilist vliegt uit de bocht aan Bovenhavenstraat

In de nacht van gisteren op vandaag heeft een automobilist een ongeval veroorzaakt aan de Bovenhavenstraat in Kampen. Volgens getuigen was er mogelijk drank in het spel en weigerde de bestuurder een blaastest af te leggen. De politie heeft zijn rijbewijs ingenomen en doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Het incident vond plaats rond 01.30 uur. De bestuurder reed over de Bovenhavenstraat en verloor de controle over zijn voertuig, waarna hij uit de bocht vloog. Of de bestuurder gewond is geraakt en of de auto beschadigd raakte, is op dit moment niet duidelijk. Wel heeft de politie ter plaatse enkele sporen van het ongeval veiliggesteld.

Een omwonende gaf aan dat de bestuurder mogelijk onder invloed was van alcohol. Deze vermoedens werden versterkt doordat de bestuurder een blaastest weigerde. De politie heeft daarop zijn rijbewijs ingenomen en zal een bloedtest uitvoeren om vast te stellen of de bestuurder daadwerkelijk onder invloed was van alcohol of andere verdovende middelen.

Dit ongeval laat nogmaals zien hoe belangrijk het is om verantwoordelijk om te gaan met alcohol en andere drugs in het verkeer. De politie zal dan ook streng blijven controleren op rijden onder invloed en hard optreden tegen bestuurders die zich hier schuldig aan maken.

Mocht u getuige zijn geweest van het ongeval aan de Bovenhavenstraat in Kampen of andere informatie hebben die kan bijdragen aan het politieonderzoek, neem dan contact op met de politie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *