Politie vraagt hulp bij herkenning van (mogelijk) gestolen goederen!

Politie vraagt hulp bij herkenning van (mogelijk) gestolen goederen!

Op 27 februari 2023 heeft de politie Kampen een persoon aangehouden voor heling. Bij het onderzoek zijn er diverse fietsgerelateerde goederen in beslag genomen. De politie is nu op zoek naar de eigenaren van deze goederen en vraagt om hulp van het publiek.

In de overdekte fietsenstalling bij het station in Kampen (Stationsplein) zijn 3 fietsen in beslag genomen. Deze fietsen staan momenteel op het politiebureau in Kampen. Het is nog onbekend of deze fietsen ook gestolen zijn, maar dit kan niet worden uitgesloten. De politie wil graag in contact komen met de eigenaren van deze fietsen. Als u denkt dat één van deze fietsen van u is, neem dan zo snel mogelijk contact op met de politie van Kampen.

Naast de fietsen zijn er ook andere goederen in beslag genomen, waaronder een MTB met een verwisseld achterwiel. De politie is op zoek naar de eigenaar van deze MTB en het ontbrekende wiel. Als u denkt dat deze MTB en/of het wiel van u zijn, neem dan contact op met de politie.

Verder zijn er 2 fietstassen in beslag genomen, waarvan één van het merk FastRider en de andere van het merk Stella. De inhoud van deze fietstassen is ook in beslag genomen en staat op de foto’s. In de blauwe AH tas zit onder andere regenkleding van het merk Decathlon, werkschoenen van het merk Bato en een geel hesje met opschrift Extran. Het kan zijn dat deze tas in één van de fietstassen heeft gelegen.

Als u denkt dat één van deze goederen van u is, of als u meer informatie heeft die kan helpen bij het onderzoek, neem dan zo snel mogelijk contact op met de politie van Kampen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat gestolen goederen worden teruggegeven aan de rechtmatige eigenaren en dat daders van heling worden opgespoord en berecht.

Mocht u eigenaar zijn van deze goederen dan verzoeken we u contact op te nemen met de politie Kampen. Dit kan via 0900-8844, Facebookof aan het politiebureau te Kampen. Het registratienummer voor deze zaak betreft: 2023090914

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *