Politie zoekt getuigen in verband met woninginbraak in IJsselmuiden

Politie zoekt getuigen in verband met woninginbraak in IJsselmuiden

Op vrijdagavond 24 februari 2023 heeft er een woninginbraak plaatsgevonden op de Burgemeester Visserweg in IJsselmuiden. De inbraak vond plaats tussen 18.00 uur en 22.00 uur en de politie is nu op zoek naar getuigen die mogelijk informatie hebben over deze gebeurtenis.

De politie is op zoek naar mensen die iets gezien of gehoord hebben dat kan helpen bij het oplossen van deze zaak. Als u op vrijdagavond 24 februari 2023 tussen 18.00 uur en 22.00 uur iets verdachts heeft gezien of gehoord in de omgeving van de Burgemeester Visserweg in IJsselmuiden, dan roept de politie u op om contact op te nemen.

Om in contact te komen met de politie kunt u bellen naar 0900-8844 en het referentienummer 2023087093 doorgeven. Uw informatie kan van waarde zijn voor het onderzoek en kan helpen bij het vinden van de dader(s).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *