N-50 afgesloten vanwege werkzaamheden

N-50 afgesloten vanwege werkzaamheden
Foto © KampenLive

Onderhoudswerkzaamheden langs de N50 tussen knooppunt Hattemerbroek en Ens zullen zorgen voor afsluitingen van de autoweg in de avonden en nachten van woensdag 1 en donderdag 2 maart 2023 tussen 20.00 en 06.00 uur. Op vrijdag 3 maart 2023 is de N50 tussen Kampen en Ens afgesloten in beide richtingen van 21.00 tot 08.00 uur. Het onderhoud omvat diverse werkzaamheden zoals reiniging van goten en kolken, asfaltwerkzaamheden, vangrailherstel, bermen maaien en reparaties aan verlichting.

Weggebruikers die van de N50 gebruik willen maken moeten rekening houden met omleidingsroutes en extra reistijd van 10 tot 30 minuten. De afsluiting tussen knooppunt Hattemerbroek en Kampen in beide richtingen zal omleidingen via de snelwegen A28 en A32 vereisen. De afsluiting tussen Kampen en Ens op vrijdag 3 maart vereist omleidingen via de N307, N711 en de snelweg A6.

De omleidingsroutes worden aangegeven door gele borden boven en naast de weg. Het is echter belangrijk om te onthouden dat onvoorziene omstandigheden kunnen leiden tot uitstel van de werkzaamheden. Weggebruikers worden geadviseerd om hun reis te plannen en op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen in het verkeer en de wegafsluitingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *