Inleveren goederen voor slachtoffers aardbeving Turkije

Inleveren goederen voor slachtoffers aardbeving Turkije
Foto © KampenLive

Bijna iedereen heeft de aangrijpende beelden van de enorme verwoesting na de aardbeving in Turkije wel gezien. Deze aardbeving heeft duizenden slachtoffers gemaakt waarvoor nu veel hulp nodig is. In Zwolle wordt in opdracht van heet UID, een onafhankelijke Turkse organisatie die niet verbonden is aan politieke groeperingen of bewegingen, hulpgoederen ingezameld voor dit gebied in Turkije.

Mocht je hulp willen bieden dan kan dit. Morgen, woensdag 8 februari, kunnen er goederen gebracht worden naar de Nebi Camii moskee in Kampen. Deze moskee is gevestigd aan het Bolwerk 12. Inleveren kan na het nachtgebed, tussen 19.30 en 21.00 uur.

De goederen moeten goed, stevig en schoon worden verpakt en voorzien zijn van een lijst met daarop de vermelding van de inhoud. Dit om ervoor te zorgen dat de goederen op de juiste plaats terecht komen zonder tijd te verspillen.

Wat er zoal gebracht kan worden:

  • Dekens
  • Jassen
  • Warme kleding
  • Luiers/maandverband
  • Zaklampen
  • Enz

De goederen vertrekken vrijdag naar Turkije vanuit Zwolle.

Inleveradres: Nebi Moskee Bolwerk 12.

Woensdag tussen 19.30 en 21.00 uur inleveren.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *