Stadsbuurtbus Kampen blijft rijden tijdens staking streekvervoer

Stadsbuurtbus Kampen blijft rijden tijdens staking streekvervoer

Tijdens de vijfdaagse streekvervoer staking van 6 tot en met 10 februari kunnen reizigers vertrouwen op Stadsbuurtbus Kampen. Buurtbuslijn 510 rijdt gewoon volgens de vertrouwde dienstregeling en is daarmee één van de weinige buslijnen die niet door de staking wordt getroffen.

Voorzitter Roy Dekker van Stichting Stadsbuurtbus Kampen verwelkomt passagiers van andere buslijnen en van de trein tussen Kampen en Zwolle ook graag aan boord van de Stadsbuurtbus. Reizen kan makkelijk met de OV-chipkaart of door losse kaartjes te kopen.

Op station Kampen Zuid rijden NS-treinen gewoon volgens dienstregeling, omdat deze treinen buiten de staking vallen. Stadsbuslijn 11 en de trein tussen Kampen en Zwolle worden wel getroffen. Stadsbuurtbus Kampen vindt de staking vervelend voor de reizigers, maar de chauffeurs zijn zoals altijd present om iedereen van dienst te zijn.

Stichting Stadsbuurtbus Kampen is in het begin van 2022 opgericht en rijdt 6 dagen per week, 2x per uur. Op werkdagen rijdt de buurtbus van 6:15 tot 19:15 uur en op zaterdagen van 9:45 tot 17:45 uur. De ritten starten en eindigen op station Kampen Zuid en de bus rijdt via Het Onderdijks, Bovenbroek, Zuid, Isala Polikliniek, Flevowijk en De Maten weer terug. Meer informatie is te vinden op stadsbuurtbuskampen.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *