Vincent Corjanus terug met nieuw boek en cd

Vincent Corjanus terug met nieuw boek en cd

Poëziepopper Vincent Corjanus brengt op 27 januari een nieuw boek én een nieuwe cd uit. ‘Lichtbreuk’ is de titel van het project. Ook gaat de jonge kunstenaar in 2023 opnieuw op tour dwars door Nederland.

Corjanus werpt voorgoed taboes, schaamte en spijt van zich af. Het gevolg is een frisse kijk op het leven, de vergankelijkheid en de liefde. In een wereld waarin we niet stilstaan, maar rennen. Een ‘Lichtbreuk’ verscheen per toeval aan de donkere hemel. Deze gedichten en liedjes geven de luisteraar en lezer de ruimte te reflecteren, stil te staan en te genieten van het onvolmaakte. Van het donker naar het licht en alles wat daartussen ligt. De cd is opgenomen in de thuisstudio van Vincent en in Belle Fleur op Terschelling. De jonge kunstenaar trapt zijn tour af in het Grand Café Zuijdt in Zwolle. Binnenkort speelt hij verder in Amsterdam, Wassenaar, Nijkerk en op talloze andere plekken.

Vincent Corjanus is een poëziepopper. De singer-songwriter zocht een jasje voor zijn gedichten, zo ontstonden er liedjes. Een nieuw genre was geboren. Inmiddels draait Vincent 10 jaar mee met zijn liedjes en gedichten. Hij schreef zeven dichtbundels en maakte een CD. De gedichten van Vincent waren te horen tijdens Ted Talks, radioshows op 3FM en Radio 2 en ook Frank Boeijen droeg werk van hem voor. De liedjes van Vincent Corjanus zijn teder en rauw. Soms met een vleugje elektronica, maar altijd recht uit hart.

Op zaterdagavond 28 januari om 20:30 uur wordt ‘Lichtbreuk’ gepresenteerd in Grand Café Zuijdt in Zwolle. Naast de presentatie is er een liveoptreden, wordt er een exemplaar uitgereikt aan de Zwolse wethouder Monique Schuttenbeld en is het mogelijk om het nieuwe project aan te schaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *