Landelijke staking streekvervoer op 19 en 20 januari treft ook Keolis Blauwnet

Landelijke staking streekvervoer op 19 en 20 januari treft ook Keolis Blauwnet

De vakbonden CNV, FNV en VVMC hebben landelijke acties aangekondigd in het streekvervoer. Dit heeft gevolgen voor de dienstregeling omdat er ritten vervallen. Hieronder zie je wat de gevolgen van de staking zijn op de treintrajecten in onze regio. Kijk op keolis.nl/staking voor een actueel overzicht per traject.

Donderdag 19 januari ondervind u op het traject Zwolle-Kampen (RS22) problemen in verband met de aangekondigde stakingen.
Tot 10.00 uur ‘s ochtends rijden er geen treinen. “Vanaf 10.00 uur starten we het treinvervoer op volgens dienstregeling. Er kunnen na 10.00 uur enkele ritten vervallen. Deze verwerken we in de reisplanner. Check voor vertrek de reisplanner om te zien of en welke ritten er vervallen.” Aldus Keolis in een verklaring.

Zutphen-Hengelo-Oldenzaal (RS24)
Tot 10.00 uur ‘s ochtends rijden er geen treinen. Vanaf 10.00 uur starten we het treinvervoer op volgens dienstregeling. Na 10.00 uur heeft de staking geen gevolgen meer voor de dienstregeling.

Zwolle-Enschede (RS23/IC23)
Tot 10.00 uur ‘s ochtends rijden er geen treinen. Vanaf 10.00 uur starten we het treinvervoer op volgens dienstregeling. Er kunnen na 10.00 uur enkele ritten vervallen. Deze verwerken we in de reisplanner. Check voor vertrek de reisplanner om te zien of en welke ritten er vervallen.

Hengelo-Bielefeld (RB61)
Tot 09.30 uur ‘s ochtends rijden er geen treinen. Vanaf 09.30 uur starten we het treinvervoer op volgens dienstregeling. De staking heeft daarna geen gevolgen meer voor de dienstregeling.

Vrijdag 20 januari
We weten op dit moment nog niet wat de impact van de staking is voor onze treintrajecten. We verwachten dat er minder treinen rijden dan gebruikelijk. Zodra er meer bekend is over de gevolgen van de staking of over de ritten die vervallen dan melden wij dat op keolis.nl/staking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *