Meerdere koeien en kalveren omgekomen bij grote stalbrand in Zalk

Meerdere koeien en kalveren omgekomen bij grote stalbrand in Zalk
Foto © KampenLive / Marco Westendorp

De brandweer is vanmiddag omstreeks 16:50 uitgerukt voor een grote brand in een koeienstal in het dorp Zalk. De brand zorgde voor veel rookoverlast. De brand heeft gewoed in een stal met 44 stuks jongvee. Al deze dieren zijn helaas bij de brand om het leven gekomen.

De brandweer rukte met meerdere korpsen uit de omgeving uit om de uislaande brand te bedwingen. Ook is bij de brand asbest vrijgekomen, maar dit bleef beperkt tot het eigen terrein. De rook was door het rustige weer in de verre omtrek te zien.

Foto © KampenLive / Marco Westendorp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *