Volkskerstsamenzang Westerkerk met De Broederband

Volkskerstsamenzang Westerkerk met De Broederband

Kerstavond, 24 december, is iedereen van harte welkom om onder begeleiding van De Broederband samen zingend de Kerstdagen in te luiden. Plaats van handelen is de Wilhelminalaan (Kampen), ter hoogte van de Westerkerk en het begint om 19.00 uur. Lampionnen en lichtjes zijn uiteraard van harte welkom! Deze avond wordt u aangeboden door de Westerkerk in samenwerking met de Broederband.

Het zijn drukke, gezellige en dankbare tijden voor de leden van de muziekvereniging. Voorzitter Jessica Janse: “Na twee lange jaren van coronamaatregelen, mogen we eindelijk weer live onze muzikale bijdrage leveren aan de kerstperiode voor de inwoners van Kampen. En dat doen we dan ook in overvloed en vol enthousiasme! Wij wensen iedereen dan ook een hele fijne kersttijd toe en hopen u op onze optredens te treffen.”

Afgelopen week was de aftrap van de kerstperiode bij de viering van de gemeente Kampen en speelde koperensemble ’t Mooie Keuper in winkelcentrum Stationskwartier en Penningkruid. Op maandagavond de 19e waren er de kerstklanken bij de Vijverhof voor de kerstviering van basisschool De Wegwijzer. Vrijdagavond de 23e speelt het koperensemble in de Kamper binnenstad voor de Kerstkoopavond. Zaterdagavond de 24e, Kerstavond, de Volkskerstsamenzang nabij de Westerkerk.
En tenslotte, op Kerstochtend, de 25e december, wordt het drukke programma afgesloten met de aloude traditionele rondgang langs alle Kamper tehuizen (Margaretha, Myosotis, Amandelboom en Vijverhof), want ook dát mag weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *