Extra show TOP2000 Live in ’t Ukien met speciale actie voor Wijz-vrijwilligers

Extra show TOP2000 Live in ’t Ukien met speciale actie voor Wijz-vrijwilligers

Op donderdag 8 december is er een extra show van de ‘TOP2000 Live’-band in ’t Ukien, omdat de show op zaterdag 10 december is uitverkocht. De ticketverkoop voor 8 december is inmiddels gestart. Er is deze avond een speciale actie voor de vrijwilligers die werk verrichten voor Stichting Wijz.

TOP2000 Live staat garant voor een avond feest met de beste nummers uit de bekende Radio 2-lijst die eind december te horen is. De grotendeels Kamperse formatie met Gertjan van der Weerd, Bauke Bakker, Geert Leurink en Rutger Renden zet jaar na jaar een muzikale en gezellige show neer. Doe Maar, U2, Bruno Mars en nog veel meer artiesten van toen en nu komen voorbij. ‘Al jaren is dit een van de producties waar we met het hele team het meest naar uitkijken. Een volle zaal, goede sfeer en geweldige band: het is altijd weer genieten’, vertelt Geert Bloupot, die betrokken is bij het poppodium. ‘Deze extra show is voor ons een cadeautje; en hopelijk ook voor veel bezoekers die net naast een ticket voor 10 december hebben gegrepen.’

‘Dat we de show nu ook kunnen inzetten om onze vrijwilligers te bedanken, is natuurlijk extra speciaal,’ vult Vincent Zijlmans, medewerker van ’t Ukien aan. Op donderdag 8 december nodigt ’t Ukien, onderdeel van de Dimence Groep, namelijk ook alle vrijwilligers van Stichting Wijz Kampen uit als bedankje voor al hun werk. Zijlmans: ‘Niet alleen ’t Ukien, maar de hele stichting is gebouwd op vrijwilligers die fantastisch werk verrichten. Vluchtelingenwerk, buurtbemiddeling, jongerenwerk, individuele ondersteuning en welzijnswerk kunnen niet zonder deze mensen.’

Iedereen die dit jaar als vrijwilliger voor Stichting Wijz heeft gewerkt, krijgt deze avond gratis entree en de eerste twee consumpties gratis. Aanmelden kan via kampen@wijz.nu o.v.v. naam en de afdeling waarvoor het vrijwilligerswerk is gedaan.

De reguliere ticketverkoop à €10,00 per kaartje is gestart via www.ukien.nl en Blue Music aan Bovenhofstraat 4. Let op: de show op donderdag 8 december is zonder popquiz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *