Auto op de zijkant door eenzijdig ongeval op Burgemeester van Engelenweg

Auto op de zijkant door eenzijdig ongeval op Burgemeester van Engelenweg
Foto © KampenLive - Marco Westendorp

Twee jongedames zijn donderdagavond met de schrijk vrijgekomen nadat de auto waarin ze zaten door een nog onbekende oorzaak op de Burgemeester van Engelenweg in IJsselmuiden op een lantaarnpaal botste. Het voertuig kwam door de klap op zijn zijkant terecht. De auto werd bestuurd door een 19-jarige vrouw uit de gemeente Kampen. 

De beide dames werden direct na het ongeval door de politie gehoord. Bij het ongeval vielen geen gewonden. Wel werden de dames ter controle nagekeken door het ambulancepersoneel, maar medische zorg was gelukkig niet nodig.

Foto © KampenLive – Marco Westendorp

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *