Ook dit jaar weer gezellige ‘Biestemarkt’ in Grafhorst

Ook dit jaar weer gezellige ‘Biestemarkt’ in Grafhorst
Foto © Marco Westendorp

Ook dit jaar zijn er weer diverse kramen met Etenswaar, speelgoed, kleding, tassen en nog veel meer te vinden op de Grafhorster Biestemarkt. De jaarlijkse markt wordt dit jaar gehouden op dinsdag 11 Oktober van 09.00 uur tot 17.00 uur. Een mooie markt voor jong en oud!

“Graag willen wij u erop wijzen dat de Grafhorsterweg vanaf IJsselmuiden tot aan afslag Grafhorst afgesloten is voor autoverkeer, dit i.v.m. reconstructie van de Grafhorsterweg/N760. Wilt u naar de Biestemarkt komen doe dit dan zo mogelijk op de fiets. Mocht u toch met de auto komen, dan is de omleidingsroute via de Paralelweg. Parkeren kan op het haventerrein of langs de Provincialeweg ter hoogte van de Meenteweg.” Aldus de organisatie

Biestmarkt
Dinsdag 11 Oktober
Grafhorst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *