Komende week geen stakingen voor Stadsbuurtbus Kampen

Komende week geen stakingen voor Stadsbuurtbus Kampen

Vakbond FNV heeft voor de komende week stakingen aangekondigd voor het openbaar vervoer. Vanaf dinsdag 31 mei 2022 staken buschauffeurs op verschillende plekken in het streekvervoer. Ook voor Kampen zijn er 31 mei 2022 stakingen gepland. Maar deze stakingen gelden niet voor Stadsbuurtbus Kampen – lijn 510.

Die buurtbus rijdt volgens de dienstregeling. “Dinsdag staan we om 6:15 uur gewoon voor onze reizigers klaar op station Kampen Zuid. Ook passagiers van andere buslijnen zijn van harte welkom!” zegt voorzitter Roy Dekker.

Stichting Stadsbuurtbus Kampen werd begin 2022 opgericht, en rijdt 6 dagen per week, 2x per uur. Op werkdagen rijdt de bus van 6:15 tot 19:15 uur en op zaterdagen van 9:45 tot 17:45 uur. De ritten starten vanaf station Kampen Zuid en komen hier ook weer terug. De Stadsbuurtbus rijdt via Het Onderdijks, Bovenbroek, Zuid, Isala Polikliniek, Flevowijk en De Maten weer terug naar station Kampen Zuid. Men kan ook overstappen op stadsbuslijn 11 bij de halte polikliniek.

Meer weten? Ga naar: stadsbuurtbuskampen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *