Organisator Kamper vrijmarkt stopt, einde dreigt

Organisator Kamper vrijmarkt stopt, einde dreigt

Als er geen opvolging komt voor het organiseren van de vrijmarkt op Tweede Pinksterdag vervalt deze, dat zegt Richard Boddeus die tien jaar geleden begonnen is met het organiseren van de markt. Boddeus:’ Het is een heel leuk en succesvol evenement, laagdrempelig en vrij toegankelijk maar vanwege omstandigheden kan ik het niet meer organiseren.’

De markt is ontstaan aan het einde van de financiële crisis, Boddeus: ‘Mensen willen op een vrije dag er graag op uit en ik wilde wel wat organiseren. Het moest goedkoop en dus werd een vrijmarkt georganiseerd waar spullen een tweede leven kregen, mensen wat konden bijverdienen en Kampen levendig werd. Duizenden bezoekers trok de markt die de laatste twee jaren niet door kon gaan vanwege corona, nu mag het weer maar zie ik geen ruimte om het te organiseren, iemand anders mag de organisatie voortzetten en als ze zich bij mij melden geef ik tips en aandachtspunten.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *