Quintus zoekt (beginnende) DJ’s voor jongerenfeest Take Me Out

Quintus zoekt (beginnende) DJ’s voor jongerenfeest Take Me Out

Zaterdag 29 april vindt voor het eerst jongerenfeest Take Me Out plaats in ’t Ukien in Kampen. Deze avond voor jongeren van 12 tot en met 17 is al enige tijd uitverkocht. Het populaire Bankzitters is de hoofdact van de avond en wordt aangevuld met lokaal DJ talent. Er is nog één plek vrij voor een (beginnende) DJ uit Kampen om te komen draaien.

Lijkt het jou leuk om deze uitverkochte feestavond te openen, geef je dan uiterlijk 19 april op bij b.drost@quintuskampen.nl of stuur een whatsapp naar 06-21970158

Naast het optreden van Bankzitters draaien ook DJ’s Lorenzo b2b Bryan, Ey Ty en wordt de avond afgesloten met Het Foute Uurtje door DJ Affection. De avond wordt gehost door KOACH.

Take Me Out wordt georganiseerd door en voor jongeren uit Kampen, in een samenwerking tussen jongerencentrum The Take, cultureel podium ‘t Ukien (beide WIJZ Welzijn) en Quintus. Take Me Out is toegankelijk voor tieners van 12 t/m 17 jaar (ID is verplicht) en alcohol, drugs of tabak zijn niet toegestaan. Ontmoeting en gezelligheid staan centraal in een veilige omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *