CPO Groene Buren zoeken buren voor koop- en huurwoningen: nog ekele woningen vrij

CPO Groene Buren zoeken buren voor koop- en huurwoningen: nog ekele woningen vrij

Zaterdagmorgen 9 april van 10.00 tot 12.00 uur heten de Groene Buren een ieder die belangstelling heeft voor een woning welkom in de Stadskazerne. Tijdens deze informatieochtend zijn er een aantal  van de toekomstige Groene Buren aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

De woningen die nog vrij zijn bestaan uit diverse sociale huur- en koopwoningen die energieneutraal en in hout gebouwd gaan worden. Nog dit najaar gaat de eerste paal de grond in. Het groene erf wordt door de toekomstige bewoners  zelf ontwikkeld met een eigen architect en bouwer. Naast een privé-buitenruimte komt er een grote gedeelde tuin, veel groen, een ontmoetingsruimte en een erfwarmtenet.

Voor meer informatie:

www.groeneburenkampen.nl

zaterdag 9 april 2022

De Stadskazerne

Oudestraat  216 Kampen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *