Gezellige quiz avond voor Live Life

Gezellige quiz avond voor Live Life

KAMPEN – Heb jij zin in een bijzondere, maar vooral gezellige avond? Stichting Live Life organiseert, samen met de Leuke Hanzestad en Kamper Events, een gezellige quiz avond op zaterdag 2 april. ‘Natuurlijk willen we daarmee geld inzamelen voor ons jaarlijkse event ‘De Mooiste Dag’, maar voor de deelnemers aan de quiz moet het vooral een gezellige avond vol spanning en competitie worden’, aldus Nathasja Visser namens Stichting Live Life. ‘Bovendien hebben we hele mooie prijzen.’

De Mooiste Dag is een motortoertocht voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking uit Kampen en omgeving. ‘Wat in 1996 begon als een kleinschalig evenement, is inmiddels uitgegroeid tot een groots, professioneel en succesvol evenement’, vertelt ze. In 2022 zal de Mooiste Dag op zaterdag 2 juli plaatsvinden. ‘We vieren dan ook ons jubileum. Vorig jaar bestonden we 25 jaar, maar door corona hebben we dat toen niet kunnen vieren.’ Stichting Live Life heeft ieder jaar circa 20.000 euro nodig om voor de ruim achthonderd deelnemers een mooie dag te organiseren. ‘We ontvangen geen overheidssubsidie en zijn daarom voor het vergoeden van de onkosten volledig afhankelijk van sponsoren en donateurs.’ Ook het bedrijfsleven en tal van organisaties in Kampen en omgeving dragen jaarlijks hun steentje bij.

Quiz
De quiz avond – met algemene kennisvragen – vindt plaats in de Leuke Hanzestad op zaterdag 2 April en start om 19.30 uur. Het wordt georganiseerd en in goede banen geleid door Kamper Events. Meedoen kost tien euro per persoon. Dit inschrijfgeld komt ten goede aan de kas van Live Life voor het organiseren van De Mooiste Dag. En de prijzen die men kan winnen? Nathasja: ‘De eerste prijs is een bon van honderd euro van De Majesteit. De tweede prijs is een wijnpakket van Wijnkoperij Ten Hove, en de derde prijs is Koffie met gebak van de Stadsherberg. En als extra prijs hebben we een overnachting voor twee personen in Boetiekhotel Kampen!’

Dus: heb jij zin in een leuke én spannende avond, geef je dan nu op. Bedenk een leuke originele Teamnaam en schrijf je met minimaal twee, en maximaal zes personen per team, snel in. Mail naar publiciteit@stichtinglivelife.nl en geef je op! Meer weten over Live Life en ‘De Mooiste Dag’? Kijk op www.stichtinglivelife.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *