Locaties laadpalen gemeente Kampen

Locaties laadpalen gemeente Kampen
Foto © KampenLive

Het aantal elektrische auto’s neemt sterk toe. Daarvoor zijn voldoende laadpalen nodig. De gemeente Kampen heeft daarom in kaart gebracht waar nieuwe laadpalen voor elektrische auto’s kunnen komen. Tot en met 25 maart kan er worden gereageerd op de locaties die nu in beeld zijn.

Voorwaarden voor locaties
Het is niet mogelijk om op iedere plek een laadpaal te plaatsen. Daarom is bij de locaties rekening gehouden met:

– hoeveel ruimte er is voor een laadpaal
– de ligging van de elektriciteitskabel
– plaatsing zoveel mogelijk buiten het zicht
– het verwachte aantal elektrische auto’s per wijk

Op de locaties die nu in beeld zijn komt niet direct een laadpaal. Dit gebeurt alleen als een inwoner hierom vraagt.

Online kaart met locaties laadpalen
De locaties voor de laadpalen staan op een kaart. Daarop staan de laadpalen die er nu al zijn en de locaties voor mogelijk nieuwe laadpalen. Via de online kaart met laadpalen kan er op iedere nieuwe locatie geklikt worden om te reageren. Dit kan tot en met 25 maart. Link: online kaart met laadpalen

Kaart met locaties in het Stadhuis
De kaart kan ook fysiek bekeken worden. Dit kan in het Stadhuis. Na het aanmelden bij het Klant Contact Centrum melden kan de kaart bekeken worden. Reageren kan ook door daar ter plekke een reactie achter te laten.

Contact
Voor aanvullende vragen of opmerkingen kan er een e-mail gestuurd worden naar verkeersmeldingen@kampen.nl. Reacties op een locatie nemen we mee bij het definitief vaststellen van de locaties in mei 2022.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *