Zonder afspraak vaccineren in Kampen

Zonder afspraak vaccineren in Kampen
Foto © KampenLive

(Ingezonden – politiek)

De gemeenteraadsfractie van Kampen Sociaal heeft in december aan het college gevraagd zich in te spannen bij de GGD om een vaccinatielocatie in Kampen te krijgen. Volgens de politieke partij is de afstand naar Zwolle te groot om een (booster)prik op te halen voor groepen die zich willen laten inenten met het coronavaccin. De inspanningen zijn niet voor niets geweest. De vaccinatielocatie in Kampen is er en is zonder afspraak te bezoeken.
Fractievoorzitter Richard Boddeus: ’Het openstellen van een vaccinatielocatie in Kampen was een wens van Kampen Sociaal. Dat scheelt heel wat kilometers rijden en verhoogt de bereidheid om te vaccineren.’

Openingstijden vrije inloop tot en met 19 februari:
– Donderdag: 12.00 – 20.00 uur
– Vrijdag: 9.00 – 17.00 uur
– Zaterdag: 9.00 – 16.00 uur

Koornmarkt 28 in Kampen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *