Gratis cocktailpakket voor iedereen in Kampen

Gratis cocktailpakket voor iedereen in Kampen

Alle inwoners van de gemeente Kampen kunnen via www.kampenpartners.nl tot en met 4 januari 2022 een gratis cocktailpakket aanvragen om het nieuwe jaar in te luiden. Het pakket hoort bij een online workshop die op vrijdagmiddag 7 januari wordt georganiseerd door Kampen Partners, het Evenementen Platform Kampen en de Tourist Info Kampen.

Voorwaarden
Via de website van Kampen Partners kan iedereen in de gemeente Kampen een online inschrijfformulier invullen met hun adresgegevens en keuze tussen een cocktail of een mocktail (alcoholvrije cocktail). Op 6 en 7 januari worden de doe-het-zelf cocktail- en mocktailpakketten bezorgd aan huis. De enige voorwaarde die de organisatoren aan het gratis pakket verbinden is, dat je actief deelneemt aan de bijbehorende online cocktail workshop.

Workshop
Vanwege de coronamaatregelen kunnen veel nieuwjaarsrecepties niet doorgaan. Daarom hebben de citymarketingorganisatie van Kampen, het EPK en de Tourist Info een alternatief bedacht. Met een online cocktail workshop kan iedereen thuis met online hulp van een professionele bartender zijn of haar eigen cocktail met of zonder alcohol maken. En vervolgens kunnen alle Kampenaren met elkaar online proosten op het nieuwe jaar.

Heropeningsfonds
De actie is mede mogelijk gemaakt door financiële steun van het Heropeningsfonds van de Gemeente Kampen. Met dit fonds wil de Gemeente ontmoetingen stimuleren en ondernemende Kampenaren perspectief in (en na) coronatijd bieden. Aanvragen kunnen worden ingediend via www.heropeningsfonds.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *