10cc-zanger Graham Gouldman in september naar De Burgwal

10cc-zanger Graham Gouldman in september naar De Burgwal

Intiem concert met zijn grootste hits

KAMPEN – Graham Gouldman, zanger van 10cc komt 15 september 2022 naar De Burgwal voor een intiem en akoestisch concert waarin zijn grootste hits langskomen. Als songwriter van 10CC scoorde hij wereldhits als I’m Not In Love, The Wall Street Shuffle en Dreadlock Holiday. Maar Graham schreef ook de hits No Milk Today (voor Herman’s Hermits), Bus Stop (voor The Hollies) en For Your Love (voor The Yardbirds). De voorverkoop is begonnen via www.deburgwal.com

Graham Gouldman krijgt deze avond muzikale ondersteuning van Iain Hornal (zang, bas) en Ciaran Jeremiah (toetsen). Samen reizen ze door Gouldmans imposante oeuvre en spelen ze tijdens deze Heart Full of Songs-show intieme versies van zijn hits. Gouldman kijkt zelf al uit naar zijn nieuwe tour: ‘I always love taking my Heart Full of Songs show on tour. Acoustic performances always create a very intimate atmosphere where every song – which is what it’s all about – can truly be heard. It also gives me a chance to explain how the songs came about and something of the writing process.’

Een unieke kans om een bijzondere liedjescomponist van dichtbij aan het werk te horen. Meer info op www.deburgwal.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *