Komende weken weer “Lockdowncafe” bij Restaurant De Vier

Komende weken weer “Lockdowncafe” bij Restaurant De Vier

Zaterdag 18 december 20:00 uur zendt KampenLive het Lockdowncafe uit via haar website en social media kanalen. De uitzending staat deze keer in het teken van “Kerst in oud Kampen” en is ook nu helaas weer zonder publiek.

Doordat vorig jaar ook de amusementwereld noodgedwongen in een lockdown ging, besloten Berry van Dorp en Jac Ruiten toch iets te doen voor hun publiek. Ze kregen daarbij hulp van geluidsman Peter van Huizen en Richard en Bianca Rosink van het Kamper “Restaurant De Vier”. Live vanuit “Restaurant de Vier” in Kampen traden diverse keren tal van lokale en regionale artiesten geheel belangeloos voor het voetlicht. Via de muzikale livestreams wisten de initiatiefnemers toch een groot publiek op een leuke manier te vermaken.

Aanstaande zaterdag zal de uitzending geheel in het teken staan van “Kerst in oud Kampen”, precies op het moment dat dit jaarlijkse megaevent zou plaatsvinden. De uitzending zal zich dan ook in KIOK stijl afspelen. “Kijken is gratis, maar de kijkers kunnen tijdens de uitzending een vrijwillige bijdrage storten voor KIOK dat voor de tweede keer op rij gedupeerd is door de coronamaatregelen. Wij hebben er veel zin in en hopen dat veel mensen gaan kijken.” Aldus Berry van Dorp

Kijk hier live: https://www.facebook.com/kampenlive2020/videos/1509903649380903/?notif_id=1639855415634079&notif_t=page_post_reaction&ref=notif

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *