Legendarische Ierse folk-band The Dubliners naar De Burgwal

Legendarische Ierse folk-band The Dubliners naar De Burgwal

KAMPEN – De legendarische Ierse folkgroep The Dubliners komt 22 mei 2022 naar De Burgwal in Kampen. De groep noemt zich tegenwoordig The Dublin Legends en speelt de grootste hits uit het geliefde repertoire van The Dubliners, die de luisteraars stampend en klappend meesleept door opzwepende songs en melancholieke ballades. 

Als The Dublin Legends (voorheen The Dubliners) het podium bestijgen, waan je je binnen een paar minuten in een gezellige Irish pub. Het kloppend hart van de Ierse steden en dorpen, waar verhalen over stoere zeebonken, vurige romances en ongelukkige liefdes rond gaan onder het genot van een pint Guinness of een goed glas whiskey. Geen band kan dat authentieke en aanstekelijke sfeertje met zoveel geestdrift neerzetten als het viermanschap Seán Cannon, Gerry O’Connor, Shay Kavanagh en Paul Watchorn.

The Irish Rover
The Dublin Legends brengen Ierse folk zoals Ierse folk bedoeld is. Puur en rauw vanuit het hart. Ze hebben geen blinkende decors en special effects nodig om indruk te maken; goede Folk draagt zichzelf. En dat bewijst het begaafde viertal keer op keer als ze met hun enthousiasme en ritme de zaal op stelten zetten. ‘Molly Mallone’, ‘Whiskey in the jar’, Seven Drunken Nights, The Irish Rover en ‘Dirty Old Town’, stuk voor stuk klassiekers die je wel mee móet zingen. Zes jaar na het 50-jarig jubileum van de fameuze Dubliners is die fameuze naam dan wel geschiedenis, maar heeft de band nog geen fractie ingeboet op zijn ongeëvenaarde stijl. Folk met hoofdletters.

Zondag 22 mei 2022
The Dublin Legends (The Dubliners)
Locatie: De Burgwal (Burgwal 60, Kampen)

Kijk voor kaarten, prijzen en meer informatie op www.deburgwal.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *