Team artwork door leerlingen en medewerkers De Spanker

Team artwork door leerlingen en medewerkers De Spanker

Afgelopen week hebben alle leerlingen en medewerkers van VSO De Spanker uit Kampen gezamenlijk gewerkt aan het maken van één groot schilderij (team artwork). Dit deden ze onder leiding van kunstschilder Dennie Boxem uit Zwolle.

Iedere leerling en medewerker schilderde een symbool van zichzelf op het schildersdoek en plaatste vervolgens zijn of haar naam op de achterkant van het schilderij. Het maakte hierbij niet uit van welke kleuren je hield en/of hoeveel talent je had, voor iedereen was er de juiste plek op het schilderij.
Zowel voor de leerlingen als voor de medewerkers van de school voor Voortgezet Speciaal Onderwijs was het een bijzondere ervaring om op deze manier creatief met elkaar bezig te zijn. Leerlingen en medewerkers genoten van het proces en zijn zeer trots op het resultaat. Het project werd bekostigd vanuit de NPO (Nationaal Programma Onderwijs) gelden.

Vrijdagmiddag 5 november werd het schilderij officieel onthult door de heer Frans Haenen, bestuurder van Stichting PC (V)SO Kampen, waar VSO De Spanker onder valt.
Het schilderij krijgt vanzelfsprekend een prominente plek binnen de school.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *