Stem bij “Rabo ClubSupport” op ‘Live life’ en ‘De Mooiste Dag’

Stem bij “Rabo ClubSupport” op ‘Live life’ en ‘De Mooiste Dag’

Stichting Live Life, bekend van het jaarlijks organiseren van de Mooiste Dag, is geselecteerd voor de jaarlijkse ClubSupport actie van de Rabobank. Onder het motto “Iedereen verdient een club” deelt de Rabobank jaarlijks leuke bedragen uit, waarmee lokale en regionale clubs en verenigingen een welkome aanvulling op haar financiële middelen kunnen doen. Leden van de Rabobank kunnen daartoe stemmen op hun favoriete club waarna de bedragen verdeeld worden naar rato van het aantal behaalde stemmen.

Toertocht De Mooiste Dag is een motortoertocht voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking uit Kampen en omgeving.
In totaal waren er de laatste keer maar liefst 800 mensen bij het evenement betrokken. In 2022 wordt de Mooiste dag voor de 25e keer georganiseerd. Reden voor de organisatie om eens flink uit te pakken! Een extra financiële bijdrage van de Rabobank zou daarbij natuurlijk een geweldige ondersteuning zijn.

Stemmen kan van 4 tot en met 25 oktober via de website van de Rabobank of via de Rabo app.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *