Nieuw Kamper festival in teken van duurzaamheid

Nieuw Kamper festival in teken van duurzaamheid

Delight belooft een tijdreis in het donker met theater, livemuziek en kampvuur

Tijdens de Nacht van de Nacht gaan in heel Nederland op 30 oktober om 20:30 de lichten uit, zo ook bij ’t Ukien in Kampen tijdens Delight. Delight is een nieuw festival; zonder stroom, in het donker. Het is gratis toegankelijk en voor jong én oud.

Buiten bij het kampvuur zijn er akoestische optredens van Matthew Red, Layana, Lee Anderson en Shaylee & Friends. Binnen wordt de bezoeker verrast door verschillende theatrale acts rondom het thema duurzaamheid, verzorgd door de organisatie van Delight die bestaat uit jongeren uit de gemeente Kampen. Ze worden ondersteund door de samenwerkende organisaties Quintus, WijZ Kampen en Bibliotheek Kampen. Ook zijn er duurzaam-technische innovaties van het techlab van het VIA College.

Festival Delight neemt de bezoeker mee op een reis door de tijd en laat je nadenken over het klimaat en hoe je zelf duurzaam kan leven. Zo kort mogelijk douchen, minder vlees eten, dichterbij op vakantie: allemaal goed voor een gezonde wereld over 50 jaar. Maar hoe haalbaar is dat eigenlijk? En wat gebeurt er als we gewoon doorgaan zoals we dat nu doen? Delight laat je op theatrale wijze ervaren wat ons in de toekomst te wachten staat.

Festival Delight is voor jong en oud en gratis toegankelijk!

Zaterdag 30 oktober, aanvang 20:00 uur
Gratis entree, alle leeftijden
Locatie: ’t Ukien, Korteweg 4 in Kampen

Voor dit evenement is een coronatoegangsbewijs nodig in de vorm van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatief testbewijs.

Delight online:
Instagram: https://www.instagram.com/festivaldelight/
Facebook https://www.facebook.com/events/304511494397404
Website ‘t Ukien: https://ukien.nl/productie/delight

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *