Ongeval op N50, verkeer zit vast tussen Ens en Kampen Zuid

Ongeval op N50, verkeer zit vast tussen Ens en Kampen Zuid
Foto © KampenLive / Marco Westendorp

Aan het eind van de middag, rond half vijf, vond er een ongeval plaats met een vrachtwagen op de N50.

Bij het ongeluk op de Eilandbrug waren twee vrachtauto’s en ook twee personenauto’s betrokken. De bestuurder van één van de twee personenwagens is door de brandweer en ambulancemedewerkers uit zijn benarde positie bevrijd. Hij is meegenomen met een ambulance naar het ziekenhuis. De N50 is door dit ongeval lange tijd gestremd geweest tussen Kampen Zuid en Ens. Ook het verkeer op de wegen en bruggen in en rond Kampen ondervond hier ernstige hinder van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *