Heibedrijf Van Dieren en gemeente Kampen sluiten boek dossier Parkeergarage Buitenhaven

Heibedrijf Van Dieren en gemeente Kampen sluiten boek dossier Parkeergarage Buitenhaven
Foto © KampenLive

Op initiatief van Heibedrijf Van Dieren hebben het heibedrijf en de gemeente Kampen in een gezamenlijk gesprek geconcludeerd het te betreuren dat een plaatselijke ondernemer en de gemeente de afgelopen jaren in een juridisch traject zijn beland in het dossier Parkeergarage Buitenhaven. Het gesprek ging het over het al dan niet bestaande verband tussen de uitgevoerde werkzaamheden door medewerkers van Van Dieren en hun ziekteverschijnselen.

De gemeente erkent dat medewerkers van het heibedrijf ziek zijn geworden tijdens de werkzaamheden van de parkeergarage. Deze erkenning houdt geen financiële aansprakelijkheidserkenning in van de zijde van de gemeente.

In een goed gesprek is onderling vastgesteld om het boek te sluiten. Harry van Dieren: “Met conflicten helpen we elkaar niet verder en we komen elkaar in de gemeente Kampen ook altijd weer tegen.” Wethouder Albert Holtland: “Ik ben blij dat we het boek sluiten en ons op de toekomst kunnen richten in plaats van op het verleden.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *