Brand in garage aan de Kreeft in IJsselmuiden

Brand in garage aan de Kreeft in IJsselmuiden
Foto © Marco Westendorp

De brandweer van IJsselmuiden werd maandagavond gealarmeerd voor een brandmelding aan de Kreeft in IJsselmuiden. Ter plaatse bleek er (door onbekende oorzaak) brand en ook rookontwikkeling te zijn in een garage van een woning.

In allerijl werden onder andere enkele motoren (die in de garage stonden) naar buiten gebracht. Door snel optreden van de brandweer kon erger worden voorkomen, en hoefde er maar kort geblust te worden.

Foto’s Marco Westendorp

IMG_7373_censored
IMG_7369
IMG_7370
IMG_7374
previous arrow
next arrow
IMG_7373_censored
IMG_7369
IMG_7370
IMG_7374
previous arrow
next arrow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *