Uitnodiging voor online inspiratieavond Hanze Experience Beleefmuseum en IJsselkogge

Uitnodiging voor online inspiratieavond Hanze Experience Beleefmuseum en IJsselkogge
screenshot Youtube (Julius media)

De gemeente Kampen nodigt u uit om zich aan te melden voor de online inspiratieavond Hanze Experience Beleefmuseum en IJsselkogge op woensdag 25 augustus om 19.30 uur. De IJsselkogge is in 2016 voor Ruimte voor de Rivier gelicht. Het historische scheepswrak wordt nu geconserveerd in Lelystad. Naar verwachting is dit in 2024 klaar en dan kan de Kogge weer terug naar Kampen: zijn definitieve onderkomen.

Kranendonk Experience Company stelt in opdracht van de gemeente een businessplan op voor een Hanze Experience Beleefmuseum. Er wordt ook gekeken of de IJsselkogge een onderkomen kan krijgen in de Experience. Het businessplan voor het Hanze Experience Beleefmuseum sluit aan bij de totale Hanze Experience voor de 9 Hanzesteden in het oosten van Nederland. Dit businessplan wordt de basis voor een go/no go-besluit van de gemeenteraad van Kampen, gepland in oktober 2021.

Voor de inwoners en ondernemers in Kampen organiseren wij een inspiratieavond. Bent u benieuwd naar de ontwikkelingen en heeft u een goed idee voor een samenwerking of een arrangement? Dan nodigen wij u graag uit voor de inspiratieavond op woensdag 25 augustus. Om 19.30 uur start het programma met een korte introductie van burgemeester Bort Koelewijn. Bert Kranendonk – experience architect – vertelt meer over de huidige stand van zaken van het Hanze Experience Beleefmuseum. U krijgt tijdens deze bijeenkomst de kans om ideeën te delen en/of vragen te stellen.

Aanmelden voor de inspiratieavond kan door een e-mail te sturen naar Marleine van de Lagemaat van Kranendonk Experience Company via marleine@kexcom.nl U ontvangt dan een link voor de online bijeenkomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *