Oud directeur Keijser, Hema overleden

Oud directeur Keijser, Hema overleden
Foto © KampenLive

Bijna iedere Kampenaar kent het wel: “meneer Keijser klantenservice alstublieft”. Jarenlang viel dit te horen als je een bezoekje aan de Hema bracht. Vandaag bereikte ons het bericht dat deze markante binnenstadondernemer afgelopen week op donderdag 22 juli op 79-jarige leeftijd overleden is.

Op Facebook wordt de familie Keijser door veel Kampenaren en (oud-)medewerkers gecondoleerd. Dat is wel tekenend voor wat voor bijzondere man het was. De Binnenstad Ondernemers Kampen (BOK) herinneren meneer Keijser zich als volgt: “Hij was oprichter van de allermooiste Hema van Nederland en altijd een zeer betrokken ondernemer.”

Op woensdag 28 juli is de winkel van de Hema aan de Oudestraat vanaf 15.00 uur gesloten. Medewerkers hebben dan de gelegenheid om afscheid te nemen van hun oud directeur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *