Gekste wensen worden uitgevoerd door Kampen Partners

Gekste wensen worden uitgevoerd door Kampen Partners

Fris welkomtasje voor nieuwe inwoners

Om Kampen op een leuke manier te leren kennen, krijgen alle nieuwe inwoners vanaf nu allemaal een koel tasje met inhoud. Daarnaast worden de verse Kampenaren ook uitgenodigd om naar de site wenseninkampen.nl te gaan. Daar mogen ze namelijk een wens doen. De stichting Kampen Partners doet vervolgens haar best deze wensen in vervulling te laten gaan. Onder het motto: “welkom in Kampen, hier komen je wensen uit!”

Koele tas voor warm welkom
De tas wordt persoonlijk bezorgd bij nieuwe inwoners aan huis, maar ook mensen die het afgelopen halfjaar in Kampen zijn gaan wonen mogen een welkomtas met inhoud ontvangen. Aanvragen kan eenvoudig via een mailtje aan administratie@kampenpartners.nl. Naast o.a. vrolijke bumperstickers, sfeervolle ansichtkaarten en gratis tickets voor het Stedelijk Museum Kampen bevat de koele tas ook een wenskaart.

Wenskaart
De ontvangers kunnen met de wenskaart uit de koeltas aangeven hoe zij de gemeente Kampen willen ontdekken. Zoals de burgemeester in zijn welkomsbrief schrijft: “Geef aan wat uw wens is en wij gaan er alles aan doen om dit mogelijk te maken.” Te denken valt onder meer aan abseilen van een hoogtepunt in Kampen, een dag meelopen met de brandweer, politie of vuilnisman of romantisch dineren met Miss of Mister Kampen. Daarnaast mag je zelf ook wensen bedenken en indienen via www.wenseninkampen.nl.

Op sleeptouw
Naast dit nieuwe initiatief kunnen mensen ook nog steeds mee op sleeptouw met ervaren Kampenaren. Ze gaan dan samen wandelen, fietsen of steppen langs plekken die voor hen leuk of interessant zijn. Zo leren ze hun omgeving en de inwoners van Kampen beter kennen. Deze actie geldt ook voor mensen die een nieuwe baan in Kampen hebben gekregen. Gratis aanmelden voor deze sleeptouw tours kan via www.welkominkampen.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *