Toch Full Color Festival dit jaar !

Toch Full Color Festival dit jaar !

The Sound of Full Color op 20 en 21 augustus

Zet hem in je agenda, Op 20 en 21 augustus presenteert de organisatie van Full Color Festival een nieuw evenement: The Sound of Full Color.

“Hoewel anders dan normaal, hebben we er alles aan gedaan om dit jaar alsnog een kleurrijk feest voor Kampen op poten te zetten. Het programma zal een afgeslankte versie zijn van wat het publiek gewend is. Ook het terrein is kleiner dan normaal: alleen het hoofdveld en het terras daar tegenover worden gebruikt. Op deze manier kunnen we aan de maatregelen voldoen en alsnog een muzikaal evenement presenteren!” Aldus de organisatie

Namen als Shantel & de Bocuvina Club Orkestar, Scrum en Michelle David & the Gospel Sessions maken hun opwachting tijdens The Sound of Full Color. Op vrijdag is Mooi Wark de grootste naam. De line up wordt de komende weken compleet gemaakt, dus houdt de social mediakanalen van het Full color Festival en website in de gaten. Ook praktische informatie zal hier de komende weken uit de doeken gedaan worden.
www.fullcolorfestivalkampen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *