Kampen gaat zonder Kamper Ui(t)dagen de zomer in

Kampen gaat zonder Kamper Ui(t)dagen de zomer in

In Kampen wordt hard gewerkt aan een heropeningsplan voor de binnenstad nu de coronamaatregelen fors worden versoepeld. Ondanks deze versoepelingen is het vanwege de landelijke coronaregels echter nog niet mogelijk om de Kamper Ui(t)dagen dit jaar te laten doorgaan. Voor volgend jaar zal er nagedacht worden over een vernieuwende invulling van de Kamper Ui(t)dagen.

In samenwerking met de Binnenstad Ondernemers Kampen (BOK) wordt door de ondernemers daarom op een andere manier inhoud gegeven aan een mooie zomerperiode. Overal door de binnenstad zijn fraaie bloembakken opgehangen. De komende maanden worden door veel ondernemers hun panden mooi aangekleed in art nouveau stijl, in aansluiting op het Stedelijk Museum Kampen dat deze maanden is getransformeerd in een modern stadspaleis met rijk gedecoreerde en kleurrijke zalen, waar je je ogen uitkijkt. Er wordt tegelijk hard gewerkt aan een geweldige DJ-show in de open lucht, wat een geweldige avond voor Kampen gaat worden en waarbij zoveel mogelijk terrassen worden betrokken.
En natuurlijk zijn alle winkels en horecazaken in de binnenstad weer open en is het ook weer mogelijk de gezellige koopavonden te bezoeken. Wees welkom in onze hartelijke Hanzestad aan het water!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *