Uitnodiging: denk mee over het Kamper Leefstijlakkoord

Uitnodiging: denk mee over het Kamper Leefstijlakkoord

Ben je met jouw organisatie bezig met het stimuleren van een gezonde leefstijl voor inwoners uit gemeente Kampen en wil je meedenken en doen in het nieuwe Kamper Leefstijlakkoord 2021-2024? Meld je dan aan voor de digitale startbijeenkomst op dinsdag 29 juni van 15.00 – 16.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst presenteren we de ideeën en gaan we met elkaar in gesprek om de uitdagingen op het gebied van een gezonde leefstijl op te halen.

Nadat Kampen in 2019 het Kamper Sportakkoord lanceerde, breiden we dit in 2021 uit naar een Kamper Leefstijlakkoord. Doel van het leefstijlakkoord is om inwoners gezonde(re) keuzes te bieden en te laten maken, waardoor ze minder ziek worden, minder zorg nodig hebben en het goede voorbeeld geven aan hun kinderen.

Het Leefstijlakkoord is gericht op thema’s als het tegengaan van alcoholgebruik, roken en overgewicht en mentale/fysieke gezondheid. Samen met alle partners gaan we voor een commitment vanuit de gehele samenleving en leggen we verbindingen tussen verschillende domeinen.

Meedoen?
Meld je dan aan via g.vanolst@kampen.nl (link volgt na inschrijving)
Datum: Dinsdag 29 juni 2021
Tijd: 15.00 – 16.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *