Toch een beetje Avondvierdaagse

Toch een beetje Avondvierdaagse

Ieder jaar lopen tijdens de jaarlijkse avondvierdaagse meer dan 3000 kinderen en volwassenen door de gemeente Kampen. De avondvierdaagse is daarmee een van de grootste evenementen van Kampen, totdat Corona de kop op stak.

Toch waren er veel leerlingen van onder andere de school de Wegwijzer die toch de kilometers in de benen wilden hebben. Ze kozen er voor om deze week gewoon individueel een alternatieve Avondvierdaagse te lopen. Vanavond werden de kinderen en begeleiders opgewacht door ouders langs de kant van de route met het traditionele snoepgoed en bloemen. Gezien de grote groep enthousiaste lopers leek het de Wegwijzer een leuk idee de kinderen en ouders toch in de kleuren van de school te laten lopen.

Uiteraard werd er met de corona maatregelen zo goed als mogelijk rekening gehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *