Wandelen over De Zandberg op 29 en 30 mei

Wandelen over De Zandberg op 29 en 30 mei

Van 28 tot en met 30 mei wordt landelijk weer het weekend van de begraafplaats gehouden. Voor cultuurZIEN reden om opnieuw te wandelen over begraafplaats de Zandberg in IJsselmuiden.

Op zaterdag 29 en zondag 30 mei start om 14.00 uur een wandeling.
Tijdens de wandeling komt de historie van de begraafplaats aan de orde, wordt ingegaan op de symboliek van grafmonumenten en passeren de levensverhalen van voor Kampen interessante, boeiende of belangrijke personen. Denk daarbij aan o.a. bankdirecteur Frans Walkate, stadsarts Derk Mestingh en burgemeester Ebbinge. Volgens het ”stappenplan versoepelingen coronamaatregelen” mogen eind mei 3 deelnemers per wandeling mee of meerdere deelnemers uit 1 huishouden (max. 5 personen). Dit alles onder het voorbehoud dat de coronacijfers zich gunstig ontwikkelen. De deelnamekosten bedragen bij 3 personen € 10, – p.p..

Tijdens de wandelingen worden de RIVM-richtlijnen in acht genomen. Vooraf aanmelden voor deelname is noodzakelijk en kan via kunst@cultuurzien.nl of bel (038)331 10 24.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *