Brandweer opgeroepen voor industriebrand Graansloot Kampen

Brandweer opgeroepen voor industriebrand Graansloot Kampen
Foto © KampenLive / Marco Westendorp

Woensdagmiddag om 16.20 kreeg de brandweer melding van een brand bij een bedrijf bij de Haatlandhaven. Vanwege de opslag van graan was er groot opgeschaald. De brandweer van Kampen, IJsselmuiden en Zwolle waren uitgerukt. De brand was snel geblust en na 20 minuten is de brandweer van IJsselmuiden weer retour gegaan. Het was een kleine brand, de brandweer van Kampen kon de klus alleen af. Volgens een medewerker van het bedrijf zou de brand zijn ontstaan door kortsluiting.

Brandweer Zwolle kwam aangereden met een hoogwerker en brandweer IJsselmuiden kwam met een wagen voor watertransport. Beiden zijn niet ingezet.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com