Kaartverkoop theaterwandeling ‘Een nieuwe lente’ van start

Kaartverkoop theaterwandeling ‘Een nieuwe lente’ van start

Vandaag (maandag 10 mei) startte om 10:00 uur de kaartverkoop van de theaterwandeling ‘Een nieuwe lente’. Vuur en Vlam Produkties organiseert samen met kunstenaars uit Kampen op drie zondagen in juni een wandeling door het centrum van Kampen. Het publiek krijgt onderweg verschillende korte performances te zien en te horen van Linda Westra, Bas Nijhof, Sijmen de Jong, Joris van Veldhoven, Finn Poncin, Merijn Wouda en uiteraard van Vuur en Vlam Produkties zelf.

De coronacrisis bracht ons allemaal tot stilstand. Maar niet helemaal. We zijn namelijk met z’n allen massaal gaan wandelen. “Wandelen gaf ons hoofd lucht in deze bijzondere periode en bracht ons op nieuwe ideeën. We gingen letterlijk door weer en wind om nog contact met hebben met anderen. We hebben het publiek enorm gemist en zijn blij dat we weer. kunnen delen,” vertellen artistiek leiders van Vuur en Vlam Produkties Germa Scholten en Marjan Hommes.

De theaterwandeling vindt plaats op zondag 6, 13 of 20 juni om: 14:00, 15:00 of 16:00 uur. Het duurt 90 minuten en de startlocatie is de Nieuwe Markt in Kampen. Op vertoon van je ticket wandel je onder begeleiding van een gids. Het enige wat je nodig hebt is een mobiele telefoon en oortjes of een koptelefoon. Tickets kosten €8,50 per stuk en zijn vanaf maandag 10 mei om 10:00 uur verkrijgbaar via vuurenvlamprodukties.nl en stadsgehoorzaalkampen.nl

Vuur en Vlam Produkties is een dansproductiehuis gevestigd in Kampen. Vuur en Vlam Produkties maakt autonome dansproducties en werkt in opdracht van organisaties en instellingen. De producties zijn op verschillende locaties te zien. Bijvoorbeeld in theaters en op festivals, maar ook in kerken, fabrieken, weilanden en op bruggen. De voorstellingen raken altijd maatschappelijke thema’s of actuele onderwerpen. De makers zoeken ook graag naar crossovers met toneel, muziek, zang en beeldende kunst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *