Burgemeester en locoburgemeester hebben krans gelegd

Burgemeester en locoburgemeester hebben krans gelegd

Door de coronamaatregelen waar we mee te maken hebben verloopt de Dodenherdenking ook dit jaar anders dan anders. Net als vorig jaar werd er op 4 mei een passende alternatieve invulling gegeven aan de herdenking van de oorlogsslachtoffers.

Er is geen Stille Tocht en geen samenkomst rondom de monumenten in de gemeente Kampen. Wel waren er de kransleggingen bij de algemene oorlogsmonumenten in IJsselmuiden en in Kampen.

In IJsselmuiden heeft locoburgemeester Jan Peter van der Sluis samen met de voorzitter van het 4 mei comité IJsselmuiden, de heer Herman Bottenberg, een krans gelegd bij het oorlogsmonument aan de Burgemeester van Engelenweg.

Burgemeester Koelewijn legde vanmorgen samen met de voorzitter van het 4 mei comité Kampen, de heer Harry Goedegebure, een krans bij het algemene oorlogsmonument aan de De la Sablonièrekade in Kampen.

Bij de kransleggingen zijn ook twee veteranen aanwezig.

De burgemeester heeft hierbij een korte toespraak gehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *