Sport & Fitnesscentrum van Dijk sluit na 41 jaar zijn deuren

Sport & Fitnesscentrum van Dijk sluit na 41 jaar zijn deuren
Foto © Marco Westendorp

Na 41 jaar komt er noodgedwongen een eind aan het bestaan van Sport- en fitnesscentrum van Dijk uit Kampen. Vanaf 1 juni 2021 gaat Van Dijk stoppen met het fitnesscentrum, slender-studio en Personal Fitness Kampen. 29 mei zal de laatste buitentraining zijn.

De afgelopen 15 maanden heeft Van Dijk samen met zijn trouwe leden er alles aan gedaan om de financiële schade te beperken. Het heeft niet mogen baten. Van die 15 maanden zijn ze 10 maanden dicht geweest.

Mede door de steun en de diverse hulp-acties kon Van Dijk elke keer weer een maandje vooruit en hoopten ze op een snelle heropening. Al vele maanden zijn de kosten hoger dan de inkomsten.

Met pijn in hun sport-hart nemen ze afscheid van hun leden, hun fitnesscentrum en hun fijne collega’s. Keer op keer zijn de collega’s flexibel en creatief geweest met het bedenken en aanbieden van buitensport. Vorig jaar sleepten zij elke dag honderden kilo’s naar buiten en ’s avonds weer naar binnen. Ook begeleidden zij de wandel-fitness in het Stadspark en op dit moment het buiten-fitness bij het fitnesscentrum. ‘Zonder hun top-instelling was dit nooit gelukt’, schrijft Van Dijk op zijn facebookpagina.

Van Dijk gaat verder. ‘Zoals gezegd, aan alles komt een eind, ook aan sportschool van Dijk. Wij weten als geen ander dat het leven gewoon weer doorgaat, de wereld zal (gelukkig) niet stoppen als sportschool van Dijk niet meer bestaat’.

‘Iedereen zal een nieuwe sportplekje vinden, maar het zal nooit meer hetzelfde worden. Bedankt voor jullie vertrouwen in de afgelopen jaren en in het bijzonder het afgelopen jaar. We komen elkaar vast nog tegen!
Wat de toekomst ons brengt weten we nog niet’, aldus Van Dijk.

Alle budo-sporten staan organisatorisch en financieel geheel los van het fitnesscentrum. Dit betekent concreet dat zij gewoon door kunnen gaan met hun diensten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *