J. v.d. Wendeschool viert Koningsspelen met eigen optocht

J. v.d. Wendeschool viert Koningsspelen met eigen optocht

Maandag 26 april kleurde het oranje rondom basisschool Ds. Johan v.d. Wendeschool op Kampereiland. Deze dag stond in het teken van het sportieve oranjefeest voor alle basisschoolkinderen; de Koningsspelen. 

De dag begon met de traditionele Koningsdans en vervolgens werden er verschillende spelletjes gespeeld. De dag werd afgesloten met een eigen Koningsdagoptocht. Alle kinderen mochten verkleed én met de fiets of skelter naar school komen om deze te versieren. Veel kinderen waren bij de aankondiging zo enthousiast dat er thuis al flink werd geknutseld.
Volledig in het rood, wit, blauw en oranje startte maandagmiddag de Koningsrit vanaf het schoolplein rondom de ijsbaan. Met prachtige fietsen, karren en stralende kinderen werd de Koningsspelen in stijl en zeer geslaagd afgesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *